Galahad

Empty/invisible Posts

10 posts in this topic

A number of forum posts have appeared to be empty, but when they are quoted in a reply, the text is there.

This is caused by the presence of non-standard characters in the post, the most common one being the £ character (yes that is part of the extended character set). This appears to have been a glitch in the forum conversion utility.

I have corrected all the posts with the £ symbol in them, but there may be others - if you come across any invisible posts, please reply to this topic with a link to the specific post. No need to link any posts which quote it in replies, only the originals.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A number of forum posts have appeared to be empty, but when they are quoted in a reply, the text is there.

This is caused by the presence of non-standard characters in the post, the most common one being the £ character (yes that is part of the extended character set). This appears to have been a glitch in the forum conversion utility.

I have corrected all the posts with the £ symbol in them, but there may be others - if you come across any invisible posts, please reply to this topic with a link to the specific post. No need to link any posts which quote it in replies, only the originals.

I know they're mine - it's not just an ego trip but they don't seem to meet you £ symbol criteria so there must be some other problem lurking!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for that Galahad my posts seem particularly affected I mentioned it last night but realising you had your hands full with the changeover thought I would leave it a few days.

Anyway looking at some of my affected posts via the quote symbol I see I use a lot (probably more than I should and in the wrong places to be grammatically correct) of full colons semi colons, question marks etc could these be the problem?

Some examples as requested, there are lots more but I thought this might be enough for now.

Yes they are all mine! But if I don’t think there worth keeping why should anyone else :lol:

http://punternet.com/forum/index.php?/topic/11411-new-forum-software-coming-soon/page__view__findpost__p__197798

http://punternet.com/forum/index.php?/topic/8239-bareback-on-the-other-site-how-low-can-it-go/page__view__findpost__p__149536

http://punternet.com/forum/index.php?/topic/8239-bareback-on-the-other-site-how-low-can-it-go/page__view__findpost__p__149711

http://punternet.com/forum/index.php?/topic/7831-are-there-any-punters-here-not-in-london/page__view__findpost__p__142549

http://punternet.com/forum/index.php?/topic/6814-good-news-bad-news-or-you-couldnt-care-less-you-decide/page__view__findpost__p__127564

Also one that’s not mine but was the start of a very long thread from HOD announcing their move out of MK (apart from ego) now surely that’s worth keeping for posterity :)

http://punternet.com/forum/index.php?/topic/6814-good-news-bad-news-or-you-couldnt-care-less-you-decide/page__view__findpost__p__126423

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know they're mine - it's not just an ego trip but they don't seem to meet you £ symbol criteria so there must be some other problem lurking!

Yes, the typographer's quotes and M dash are what caused the problem in that case. I have now corrected those characters throughout the forum as well.

Hopefully there aren't many left now!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Galahad I seem to have made the transfer from VB fully now. B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Galahad I seem to have made the transfer from VB fully now. B)

Oh maybe I was a little premature (not the first time) :lol: this one still seems not to be there.

http://punternet.com...post__p__127564

Also this one from soft touch bodyworks is still blank

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it just me? Or are most of these blank?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it just me? Or are most of these blank?

It wasn't just you - should be fixed now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, fixed them

A few more empty posts here:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now