BillGoldberg

Double Postings ?

7 posts in this topic

Am currently having problems with automatic duplication of my posts, and then not being able to edit them after theyve been posted.

Never had this problem before

any advice on how to rectify this ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

test

test

it duplicates when i quote a previous post, as above

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am currently having problems with automatic duplication of my posts, and then not being able to edit them after theyve been posted. Never had this problem before any advice on how to rectify this ?

I have been having similar but its been intermittent, i can only advise PMing Galahad who helped me a lot when i was having problems with the last software upgrade. I have also had some posted that i have written that when i click post dont go on to display, then it says saving post, i dont wish to save it, i want it displayed, its timewasting having to do it again.

Also at 1pm every day for two minutes the site grinds to a halt for some unknown reason, i dont have any of these problems anywhere else.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been having similar but its been intermittent, i can only advise PMing Galahad who helped me a lot when i was having problems with the last software upgrade. I have also had some posted that i have written that when i click post dont go on to display, then it says saving post, i dont wish to save it, i want it displayed, its timewasting having to do it again.

Also at 1pm every day for two minutes the site grinds to a halt for some unknown reason, i dont have any of these problems anywhere else.

I have been having similar but its been intermittent, i can only advise PMing Galahad who helped me a lot when i was having problems with the last software upgrade. I have also had some posted that i have written that when i click post dont go on to display, then it says saving post, i dont wish to save it, i want it displayed, its timewasting having to do it again.

Also at 1pm every day for two minutes the site grinds to a halt for some unknown reason, i dont have any of these problems anywhere else.

mmmm....ok

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmmm....ok

I have experienced another problem today, I was writing on another thread but posted to a thread I was looking at previously, may be me, :ph34r: but its never done it before, xxx

Edited by EscortBunny69

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've noticed LondonLydia seems to be having the same problem as me too

Also when I click on an embedded link to an external webpage it opens 2 identical tabs to the linked address and not just the one

e.g. someone posts a link to 007escorts.co.uk, I click on it, it opens 2 identical tabs with the address 007escorts.co.uk

whats going on here ?

and what can I do about it ?

anyone from 'tech' care to comment ?

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now