Sign in to follow this  
Followers 0
pollyp23

Blackberry Via Wi Fi Access

8 posts in this topic

Accessing this site from Egypt through Blackberry/WI Fi, I could access some, but not all the public forum.

However, trying to log on displayed just a blank screen which never changed.

Other public forum displayed not available and the search function didn't seem to work.

THoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Accessing this site from Egypt through Blackberry/WI Fi, I could access some, but not all the public forum.

However, trying to log on displayed just a blank screen which never changed.

Other public forum displayed not available and the search function didn't seem to work.

THoughts?

Have you ever managed to log into the forum via your blackberry?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you ever managed to log into the forum via your blackberry?

No, mind you, this was the first time I'd tried.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have no problems viewing the site on a Blackberry and it's an old one as well. Just tried signing off then on again with no problems.

Are you trying the full version or mobile one ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Accessing this site from Egypt through Blackberry/WI Fi, I could access some, but not all the public forum.

However, trying to log on displayed just a blank screen which never changed.

Other public forum displayed not available and the search function didn't seem to work.

THoughts?

I don't think I've tried before but when I tried just now, no problems, straight in!

Could it be your location? Maybe they are blocking naughty sites?

CB

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think I've tried before but when I tried just now, no problems, straight in!

Could it be your location? Maybe they are blocking naughty sites?

CB

JUst tried it from home Wi Fi and via Vodaphone, same (none) result. Purple site is fine BTW.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've accessed this forum using a blackberry but can't sign in to post or read messages, when I tried I got a bit of a blank.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have been accessing the site ok via iPhone4s from the USA for the last two weeks without a problem. Don't kniw if that's helpful or not

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0