Sign in to follow this  
Followers 0
pollyp23

Something Up With The Forum?

10 posts in this topic

The time seems to stuck at 09:52 for 'news since my last visit' and two posts (replies) made to a thread don't appear.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The time seems to stuck at 09:52 for 'news since my last visit' and two posts (replies) made to a thread don't appear.

No problems with me except on ocassion a post takes 3-5 minutes to appear i have noticed in the last couple of months which never happened before.

On that thread about an Email you have 3 replies saying the same thing but each in different fonts/sizes in fact.

Edited by smiths

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same old same old for me - I write a superb post and everyone ignores it or the thread dies an instant death...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same old same old for me - I write a superb post and everyone ignores it or the thread dies an instant death...

You must have been influenced by reading too many of my boring sermons :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still have problems: all manner of strange things. Can't log in, can't log out, posts when I am 'in' seem to be from yesterday 09:52.

Help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still have problems: all manner of strange things. Can't log in, can't log out, posts when I am 'in' seem to be from yesterday 09:52.

Help!

PM Galahad explaining whats happening, he helped me when i had problems with a software upgrade a while back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

try clearing your browser cache and forcing a reload of each page that appears stuck in the past

Share this post


Link to post
Share on other sites

try clearing your browser cache and forcing a reload of each page that appears stuck in the past

THanks, I've done that.

I can't log off, even a cold restart on my PC still shows me logged on.

Laptop seems ok though.

Its almost like I'm two different people...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try explicitly logging out of the forum, then reloading the page and logging in again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0