Sign in to follow this  
Followers 0
LouisaPSUk

Return Key Not Happening On Punternet

26 posts in this topic

When posting on PN my return key is not working. It works on every other site I use, and also in word. Any ideas for why it doesn't work on here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When posting on PN my return key is not working. It works on every other site I use, and also in word. Any ideas for why it doesn't work on here?

I do not know but Happy New Year :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do not know but Happy New Year :)

Happy New Year my Lovely x x

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do not know but Happy New Year :)

Don't you mean;

Many Happy Returns? :)

CB

Edited by Corus Boy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't you mean;

Many Happy Returns? :)

CB

LOL LOL LOL

Share this post


Link to post
Share on other sites

When posting on PN my return key is not working. It works on every other site I use, and also in word. Any ideas for why it doesn't work on here?

Can you please be more specific? Is this in the forum, or in the SPD system? What exactly are you doing when the return key does not have the expected result?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testing testing

G it works in Chrome.... how strange.

Thank you...

Happy Days one and all x

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, so it is a problem with IE.. wonder if that's down to Windoze 8 or your particular model of laptop. Anyway, good to know that a different browser does not manifest the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, so it is a problem with IE.. wonder if that's down to Windoze 8 or your particular model of laptop. Anyway, good to know that a different browser does not manifest the issue.

I HAVE THE SAME PROBLEM I think Its to do with WINDOWS 8 as I moved over to 8 that's when the problem started

Share this post


Link to post
Share on other sites

im on windoze 7 but if stuff starts not working right i find a proper shut down, leave for 2 minutes then restart usually fixes it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

im on windoze 7 but if stuff starts not working right i find a proper shut down, leave for 2 minutes then restart usually fixes it.

You must work in the IT department of every firm I have ever worked for. That was always their first suggestion!

Share this post


Link to post
Share on other sites

You must work in the IT department of every firm I have ever worked for. That was always their first suggestion!

thats cos windows is crap at releasing memory, so all the time you use your computer it is allocating memory but failing to deallocate it. I find a restart every 2 days is well worth it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

people still use WINDOWS???????

:rolleyes:

How else do you see who is pissing in your front garden?

Share this post


Link to post
Share on other sites

people still use WINDOWS???????

:rolleyes:

Why not?

They let the light in and keep the rain out! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why not?

They let the light in and keep the rain out! :)

but windows are a pane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why not?

They let the light in and keep the rain out! :)

That's when it is good to have a Mac

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's when it is good to have a Mac

when you watch porn on it does it become a flasher mac?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The forum software has just been updated - would the Windoze 8 / Internet Exploder 10 victims users please reply here and let us know if this line-break problem still exists.. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testing testing  in IE

 

 

 

and all is working now.

 

G you is well 'ard...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Testing testing  in IE

 

 

 

and all is working now.

 

G you is well 'ard...

That is all an escort desires!

Share this post


Link to post
Share on other sites

When in the chat room i cant make capital letters, it just doesnt work for some reason. Also i have to minimise all other pages to be able to get a curser in the text box on my private chat, if not i just click click, click but it doesn't appear 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0