Sign in to follow this  
Followers 0
Jonnybgood

Error code, 2C137/3

3 posts in this topic

A few times now I've started a new topic, gone to post it and the above error code appears while whatever I've written disappears. I'm also advised to sign in when I'm already signed in.

Does it upset me, does it pee me off, YES it effing well does.

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, Jonnybgood said:

A few times now I've started a new topic, gone to post it and the above error code appears while whatever I've written disappears. I'm also advised to sign in when I'm already signed in.

Does it upset me, does it pee me off, YES it effing well does.

I've had something similar when writing PMs, I suspect that there has been too long a period of time between page refreshes.

To avoid the risk of upset I now highlight and Ctrl C my text before posting it so that if I get this error I can log back in and Ctrl V - paste - the text back in.  It is then a minor irritation rather than a cause for rage :eek:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, TheVicar said:

I've had something similar when writing PMs, I suspect that there has been too long a period of time between page refreshes.

To avoid the risk of upset I now highlight and Ctrl C my text before posting it so that if I get this error I can log back in and Ctrl V - paste - the text back in.  It is then a minor irritation rather than a cause for rage :eek:

 

Thanks for the get around Vic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0