Sign in to follow this  
Followers 0
jojosun

Soho Walk up thread ,pop up ????

10 posts in this topic

(Stop running the Script ?

(A script on this page is causing internet explorer to run slowly.If it continues to run , your computer might become unresponsive ).

I get this pop up warning message on my screen , every time i try to access the soho walk up thread .

Any clues ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've never had that problem on either of the lap tops that I use and they both run IE.

That doesn't answer your question I know.

Have you tried any of the other browsers?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've never had that problem on either of the lap tops that I use and they both run IE.

That doesn't answer your question I know.

Have you tried any of the other browsers?

Thank you for your reply .

Just tried it on my webbook computer ,and its OK .

The pop up i get on my desk top computer ,on vesta ??????

May be this one has issues with walk ups ????

Still clueless...

Share this post


Link to post
Share on other sites
(Stop running the Script ?

(A script on this page is causing internet explorer to run slowly.If it continues to run , your computer might become unresponsive ).

I get this pop up warning message on my screen , every time i try to access the soho walk up thread .

Any clues ???

Its because of the hybrid view (with the posting tree), switch to linear (or just click yes to stop the script)

Happens if theres too many posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try FF instead of IE.

Thanks as well ,will try this option .

Share this post


Link to post
Share on other sites
(Stop running the Script ?

(A script on this page is causing internet explorer to run slowly.If it continues to run , your computer might become unresponsive ).

I get this pop up warning message on my screen , every time i try to access the soho walk up thread .

Any clues ???

As far as I know, this is just a temporary issue. Ideally, if you close the browser, reopen and relaunch the page, you shouldn't get the message again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you all for your tips .

No problems when using FF browser .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Its because of the hybrid view (with the posting tree), switch to linear (or just click yes to stop the script)

Happens if theres too many posts.

Ok by clicking Yes to stop the script .

Share this post


Link to post
Share on other sites
As far as I know, this is just a temporary issue. Ideally, if you close the browser, reopen and relaunch the page, you shouldn't get the message again.

I tried this option, but the same message pops up .

Ok using FF and clicking on yes to stop the script ,if i use IE ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0